3FM Serious Request

Hollandse glorie op de gezelligste party van dag 5 van 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Hollandse glorie op de gezelligste party van dag 5 van 3FM Serious Request

Tijd voor Hollandse glorie op deze vijfde nacht van 3FM Serious Request. Rob Janssen belde de beste volkszangers van ons land op en zorgde voor de gezelligste party van Nederland! Het feestcafé is geopend!

Uit je bol met Gullie

Ja, ja, ja! Kroegkraker Gullie is ook van de partij op deze knalavond! Je kent deze gezellige feestmaker van zijn track 'Bier Is Bier (Bier)'. Dit had je niet willen missen.

Check het optreden hieronder 👇

Knallen met Chef Soldaat

De lolligste soldaat van Brabant was er ook: Chef Soldaat. Hij strijdt voor gezelligheid! Samen met het leutige leger zorgt hij voor het Glazen Huis voor een vrolijke veldslag.

Ode aan 'Amalia' met Wesley Bronkhorst

Pak je beste maat maar vast, want Wesley Bronkhorst is in the house! Deze volkszanger laat zowel jong als oud uit hun dak gaan. Hij maakte dé absolute zomerklapper van dit jaar met 'Amalia'.

Dik in de kist met René Karts

Een feestje is pas compleet als je de gouwe ouwe van René Karts hebt gehoord: 'Liever Te Dik In De Kist'. Klaar voor de polonaise! Slapen doe je maar als onder de grond ligt want dit feestje wil je niet missen!

Uit je plaat gaan met Pascal Redeker

Jarenlang was Pascal Redeker één van de vaste huiszangers van het bekende oer-Amsterdamse Café Bolle Jan. Maar nu mogen we ook van hem genieten in Amersfoort. Lekker uit je plaat gaan! En daarover gesproken, vraag een plaat aan via 3fm.nl/plaat.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie