3FM Serious Request

Chef'Special speelt 'Amigo' live bij het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2022

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special speelt 'Amigo' live bij het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2022

Chef'Special is inmiddels bijna de huisband van 3FM en kon daarom dit jaar zeker niet ontbreken bij het Glazen Huis. Op de woensdagavond komen zij langs bij 3FM-dj Rob om 'Amigo' en 'Afraid of the Dark' live te spelen.

De band begint rustig met een akoestische versie 'Afraid of the Dark', gevolgd door de gezellige festival classic 'Amigo' waarmee ze de 3FM kerststal op stelten zetten.

Kijk hier het optreden terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Chef'Special deluxe pakket

Daarnaast komt de band niet aan met lege handen, want er moet natuurlijk ook geld opgehaald worden en daar hoort een veilingitem bij!

De mannen bieden een door hun gebruikte floortom aan die ze mee hadden op tour met Twenty One Pilots! En ze signeren 'm ook nog eens voor je! Dit gedeelte van hun drumstel heeft de hele wereld over gereisd, maar nu kan het naar jou toe reizen!

Dit wil je toch hebben? En anders doen we er gewoon nog een schepje bovenop! Je krijgt er namelijk ook nog eens een gouden plaat van het album Amigo bij, ook gesigneerd! Dat is goud waard!

Ze zijn nog niet klaar, want de mannen zijn zo gul geweest om er ook nog twee tickets voor hun jubileumshow in de Ziggo Dome op 29 april 2023 aan toe te voegen!

Bied hier mee!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie