3FM Serious Request

Gekkenhuis met Bizzey, Kraantje Pappie en Mart Hoogkamer in de nacht

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Gekkenhuis met Bizzey, Kraantje Pappie en Mart Hoogkamer in de nacht

Treden Bizzey, Kraantje Pappie en Mart Hoogkamer op voor het Glazen Huis? Het antwoord op je vraag is: 'JA!'. Ze bouwen een groot feest in Amersfoort op deze vierde nacht van 3FM Serious Request. Dit waren de hoogtepunten!

Bizzey

Bizzey is van alle markten thuis. Hij fixt een baan voor 3FM-luisteraar Redlef, veilt een privé-optreden voor Het Vergeten Kind én treedt op met 'Zo Fly (Met Je Naar De Club)'. Bizzey, je bent zo fly! En je maakt ons zeker high met je fan-tas-tische energie.

Check het optreden van Bizzey hier👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pompen met Kraantje Pappie

Wie Kraantje Pappie zegt, zegt "pompen"! En dat kan hij als de beste. Samen met Bizzey zongen ze het nummer 'JA!' en ze bouwen een knalfeest! Heb jij al een plaat aangevraagd?! (JA! Toch?)

Check het optreden van Kraantje Pappie samen met Bizzey hier👇

Mart Hoogkamer

Als klap op de vuurpijl kwam de 'Diamant' Mart Hoogkamer langs. Via de livestream was Jan erbij van de Looney Tunez. Looney Tunez hebben een remix gemaakt van Marts megahit 'Ik Ga Zwemmen'. Wat een banger! Daarover gesproken, vraag je plaat aan via 3fm.nl/plaat.

Check het optreden van Mart Hoogkamer hier 👇

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie