3FM Serious Request

Bizzey regelt baan voor Redlef en haalt meteen €5000 binnen voor 3FM Serious Request

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Bizzey regelt baan voor Redlef en haalt meteen €5000 binnen voor 3FM Serious Request

Ook op de vierde dag van 3FM Serious Request stond die-hard-fan Redlef weer voor het huis. Eerder vandaag nam hij ontslag omdat hij, in plaats van naar zijn werk gaan, voor het Glazen Huis wilden blijven staan. Daarna startte hij een actie voor 3FM Serious Request waar hij bij het inzamelen van €5000,- voor vierentwintig uur voor het Glazen Huis blijft staan. Bizzey, die vanavond te gast is besloot dat hij wel wilden proberen om een nieuw baantje voor Redlef te regelen maar dat leverde ook ineens een hoop meer geld op!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie