3FM Serious Request

3FM-luisteraar Redlef neemt ter plekke ontslag om bij het Glazen Huis te blijven

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-luisteraar Redlef neemt ter plekke ontslag om bij het Glazen Huis te blijven

"Slapen kan later ook nog...” een motto dat op het lijf geschreven staat van 3FM-luisteraar Redlef, die elke avond tot laat bij het Glazen Huis in Amersfoort te vinden is. Elke nacht zorgt de 19-jarige Redlef er in zijn eentje voor dat de 3FM-dj's publiek hebben en extra wakker blijven. Maar wie is toch deze sfeermaker?

foto: 3FM

Redlef bij het Glazen Huis

In een gesprek bij de brievenbus vertelt Redlef dat hij bij de start van 3FM Serious Request gelijk aanwezig was. Hij vroeg een plaatje aan maar deze werd niet gedraaid. Redlef besloot daarom een nacht later opnieuw langs te komen en hetzelfde nummer nog een keer aan te vragen. Het liedje was 'Noodgeval' van Goldband. Redlef: "Lekker joh, ik ging helemaal los."

Video niet beschikbaar

Redlef neemt ontslag op de radio

Wie denkt dat Redlef 3FM Serious Request niet serieus neemt, heeft het goed mis. Live in de uitzending van Barend belt Redlef namelijk met zijn werkgever om vrij te vragen. De sfeermaker moest eigenlijk om 06:00 uur zich melden voor zijn bijbaan, maar hij wilde graag bij het Glazen Huis blijven.

Barend vraagt aan Redlef's baas of hij misschien een dagje vrij mag krijgen, maar helaas is dat niet mogelijk. Waarop Redlef besluit om ter plekke ontslag te nemen zodat hij toch de hele week zich kan blijven inzetten voor Stichting Het Vergeten Kind.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Houd Redlef 24 uur bij het Glazen Huis: "Slapen kan altijd nog"

Nu hij werkloos is, heeft Redlef tijd zat. Of in ieder geval tijd genoeg om een leuke actie voor 3FM Serious Request te bedenken. Voor €5.000,- wil Redlef vierentwintig uur lang voor het Glazen Huis blijven staan. Wil jij dat ook? Steun zijn Kom In Actie hier.

Video niet beschikbaar

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie