3FM Serious Request

Bied mee op GEITENyoga met Prins S. en De Geit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Bied mee op GEITENyoga met Prins S. en De Geit

Op de vierde dag van 3FM Serious Request kwam Prins S. en de De Geit optreden naast het Glazen Huis. Het publiek op het Amersfoortse plein ging los op de nummers 'gastenlijst' en 'kinderboerderij'. Naast geweldige muziek nam de band ook een veilingsitem mee: "Het wordt een hele energetische ervaring tussen de geiten."

Bied mee op geitenyoga met Prins S. en de Geit

Heb jij nog een beetje bewogen dit jaar? Nee? Dat snappen Prins S. en de Geit wel, zij ook niet. Maar maak je geen zorgen ze willen het zo aantrekkelijk mogelijk voor je maken met een GEITENyogasessie.

Met een mooi bod investeer jij in je eigen gezondheid, gesteldheid en in Het Vergeten Kind.


Ik wil geitenyogaën met Prins S. en De Geit

Video niet beschikbaar

Hier ze je het optreden van Prins S. en De Geit zodra het online is!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie