3FM Serious Request

Ouders verrassen emotionele Rob bij het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Ouders verrassen emotionele Rob bij het Glazen Huis

Na een turbulente dag hebben de 3FM-dj's de draad weer vrolijk opgepakt in het Glazen Huis. Gasten mogen niet meer het huis in, maar natuurlijk wel langskomen bij de brievenbus. Zo kwamen vanochtend de ouders van Rob langs om hem te verrassen en een extra steuntje in de rug te geven. Niemand hield het droog.

Emotioneel moment

Na vier dagen in het Glazen Huis met weinig slaap had Rob het toch even zwaar toen hij zijn ouders bij de microfoon zag staan. Toen zijn vader vroeg of Rob aan het snotteren was van de verkoudheid, antwoordde hij: "Nee dit is gewoon huilen."

Tijdens het gesprek relativeerde Rob de situatie een beetje: "Er zijn natuurlijk ergere dingen op de wereld dan dit" waarop de vader van Rob de weergaloze comeback had: "Ja zoals de belasting bijvoorbeeld." Kijk het moment hieronder terug.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Plaatje aanvragen

Verder vroeg de vader van Rob nog een plaatje aan voor 3FM Serious Request. Rob wist gelijk welk nummer zijn vader wilde aanvragen en starte het nummer 'Lay Down' van Melanie Safka. Deze plaat draaide Rob voor zijn ouders en zijn overleden oom Wim, Rob: "Dit is voor mijn lieve ouders en voor mijn ome Wim, die er helaas niet meer is maar van boven zeker meekijkt."

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie