3FM Serious Request

Glazen Huis-dj's in quarantaine, 3FM Serious Request gaat door

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Glazen Huis-dj's in quarantaine, 3FM Serious Request gaat door

Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zitten vanaf 18 december in het Glazen Huis om geld in te zamelen voor Het Vergeten Kind. Bij de dj's is er corona geconstateerd na een test en ze gaan door met 3FM Serious Request.

Wat nu?

Barend, Sophie en Rob voelen zich goed genoeg om radio en TV te blijven maken en dat blijven ze ook doen. Tot kerstavond blijven ze zitten in het Glazen Huis dat bij De Nieuwe Stad in Amersfoort is. Uiteraard worden er geen gasten en crew meer toegelaten in het huis zelf. Wel kunnen er nog steeds mensen langskomen bij de brievenbus om hun steun te betuigen aan de dj's.

Dus kom langs en support naast Het Vergeten Kind, ook de dj's die in quarantaine zijn. Vraag een plaat aan, kom in actie en doneer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Medische monitoring

De gezondheid van Barend, Sophie en Rob is het allerbelangrijkst. Daarom worden ze al sinds de voorbereidingen van het Glazen Huis gemonitord. De komende tijd zullen ze extra worden gemonitord tijdens hun quarantaine. Dit alles volgens de regels van het RIVM.

Alle crew van 3FM Serious Request zal regelmatig worden getest om een verdere uitbraak te voorkomen, daarnaast worden er extra hygiëne-adviezen in handen genomen.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie