3FM Serious Request

Maxine speelt het liedje dat ze schreef voor luisteraar Eva live bij het Glazen Huis

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Maxine speelt het liedje dat ze schreef voor luisteraar Eva live bij het Glazen Huis

3FM Talent Maxine komt op de donderdagochtend van 3FM Serious Request 2022 langs voor een emotioneel bezoekje aan het Glazen Huis: ze speelt haar nieuwe liedje 'Lieve Mama', dat ze speciaal voor de actie schreef voor een luisteraar en niemand houdt het droog.

Persoonlijk liedje van Maxine

In de aanloop naar 3FM Serious Request 2022 bood popzangeres Maxine iets heel bijzonders aan: voor een donatie van minstens 5 euro, maakte je kans op een gepersonaliseerd liedje! Uiteindelijk koos Maxine voor het verhaal van luisteraar Eva, die graag een op maat gemaakt liedje wilde voor haar moeder.

Liefde ondanks de strijd

Op donderdagochtend komt Maxine langs bij het Glazen Huis en vertelt ze aan 3FM-dj Rob Janssen: "Ik kon me er ook wel in herkennen, niet exact, maar elk kind heeft soms ook wel struggles met zijn ouders. [Eva] wilde een liedje over dat je ondanks die strijd toch heel veel liefde voor elkaar hebt."

Maxine schreef daarover het liedje 'Lieve Mama', en speelde dat live in de kerststal naast het Glazen Huis.

Check het fragment hieronder 👇

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Emotionele reactie

Na Maxines optreden in de kerststal heeft Rob luisteraar Diana aan de lijn, die zich herkent in de tekst van het liedje. "Schitterend", zegt ze over het liedje. "Ik heb mijn moeder niet meer, en ik herken dit zo erg."

Door de emotionele reactie van Diane springen ook bij Maxine de tranen in de ogen: "I love my mama, dus ik kan me niet voorstellen hoe je je nu voelt."

Je kunt het fragment hier terugkijken 👇

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie