3FM Serious Request

3FM-dj Sophie op zoek naar een groene kerstboom

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Sophie op zoek naar een groene kerstboom

3FM Serious Request zet zich dit jaar in tegen de ontbossing in de Amazone, maar hoe zit het eigenlijk met de jaarlijkse ontbossing in ons land omdat mensen voor vier weken een gezellige kerstboom in huis willen? 3FM-dj Sophie gaat op zoek naar een groene oplossing, en komt uit bij BeterBoompje.

BeterBoompje

BeterBalletje

BeterBalletje zet zich dit jaar ook in voor 3FM Serious Request 2021. Zij verkopen kerstballen gemaakt van oude kerstbomen, en doneren de volledige opbrengst! Dus neem vooral een kijkje op hun actiepagina en schaf zo'n bal aan.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie