3FM Serious Request

Vraag nu je plaat aan voor 3FM Serious Request 2021

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Vraag nu je plaat aan voor 3FM Serious Request 2021

Platen draaien voor geld? Het is al sinds 2004 de kern van 3FM Serious Request. En vanaf nu is het weer mogelijk om jouw favoriete nummer aan te vragen voor de editie van 2021. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Wereld Natuur Fonds om de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. Let it grow!

Verzoekjes kosten geld, dansen is gratis

Welke track ga jij aanvragen? Een nieuwe parel die je net hebt ontdekt, die gouden plaat van vroeger of toch een keiharde rammer... Alles is mogelijk en welkom tijdens 3FM Serious Request.

Door op deze link te klikken start je aanvraag. Het hele proces loopt online. Vind je het lastig om één nummer te verzinnen? Geen probleem, je kunt altijd meerdere verzoekjes aanvragen. Des te meer, des te beter. Alles voor het klimaat!

Tijdens het Glazen Huis proberen de dj's zoveel mogelijk van de aangevraagde platen te draaien. Na kerstavond tot oudjaar hoor je op 3FM de 3FM Top Serious Request met de meest aangevraagde nummers.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie