3FM Serious Request

Oud-winnaar 'Heel Holland Bakt' steunt 3FM Serious Request met bakkunsten

foto: Anna's Smaakatelier
  1. Nieuwschevron right
  2. Oud-winnaar 'Heel Holland Bakt' steunt 3FM Serious Request met bakkunsten

Voor 3FM Serious Request worden er al volop acties aangemeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds. Alle bijdragen en donaties worden uiteindelijk ingezet om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. Iedere week lichten we een van deze acties uit, met deze week Anna Yilmaz, oud-winnaar van Heel Holland Bakt (2018-2019) en gediplomeerd patissier die 3FM Serious Request op verschillende manieren met haar bakkunsten steunt.

Anna's Smaakatelier

Gelegen in Amersfoort, het kloppende hart van 3FM Serious Request dit jaar, bevindt ook het smaakatelier van Anna Yilmaz. Hier stelt zij zowel donatieboxen beschikbaar en kerstschuimpjes, om op te eten óf voor in de boom, waarvan de volledige winst wordt gedoneerd. Een erg smakelijke actie!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kom in actie voor 3FM Serious Request

Smaakt Anna's actie naar meer, of ben je benieuwd geworden naar andere acties die zijn opgezet voor 3FM Serious Request? Check de 'Kom In Actie'-pagina hier, of start er zelf een!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie