3FM Serious Request

Kim (28) breit een einde aan de klimaatverandering voor 3FM Serious Request 2021

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kim (28) breit een einde aan de klimaatverandering voor 3FM Serious Request 2021

Voor 3FM Serious Request worden er al volop acties aangemeld om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds. Alle bijdragen en donaties worden uiteindelijk ingezet om de regenwouden van Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen. Iedere week lichten we een van deze acties uit, met deze week Kim (28) die met haar zelfgebreide hoofdmutsen een einde breit aan de klimaatverandering.

Verwarm je hoofd in plaats van de aarde

Kim (28): “Gezien Serious Request dit jaar gaat strijden tegen klimaatverandering kan je meid ‘save the turtles’-Kim natuurlijk niet achterblijven. Dus, wat doe je met een overschot aan wol, tijd en verveling? Juist. Breien.

foto: 3FM

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie