3FM Serious Request

Lees hoe deze mensen in actie komen voor 3FM Serious Request 2021

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Lees hoe deze mensen in actie komen voor 3FM Serious Request 2021

3FM Serious Request begint over ruim een maand en de ‘Kom in Actie’-pagina stroomt vol tal van creatieve acties. Van jong tot oud, iedereen komt in actie voor om de Zuid-Amerikaanse regenwoud te herstellen en beschermen. Tijd om eens een aantal acties uit te lichten en jou misschien wel te inspireren.

Spaar bomen, schenk boeken

3FM-luisteraar Henk roept iedereen op om Engels- en Franstalige boeken in te zamelen die bestemd zijn voor ontwikkelingslanden. Voor ieder ingezameld boek gaat er een bedrag naar 3FM Serious Request. De boeken gaan naar een organisatie die boeken levert aan plattelandsscholen en dorpsbibliotheken in ontwikkelingslanden. Daarnaast zorgt het hergebruik van boeken ervoor dat er veel bomen bespaard blijven. Top actie dus! Help jij mee of wil je meer weten, klik dan hier.

Guilty Pleasure Bingo

Wat heerlijk fout dit! 3FM-luisteraar Rianne organiseert voor haar vrienden en familie een livestream Guilty Pleasure Bingo. Tijdens het draaien van de meest foute nummers zal Rianne nog meer win acties presenteren waardoor je dus nog meer kans maakt op een prijs. De opbrengst van de verkochte bingo kaartjes gaat naar 3FM Serious Request. Wil jij dit niet missen? klik dan hier om deze actie te steunen.

24 uur langs masseren voor Serious Request 2021

3FM-luisteraar Janine Louisa kwam met het briljante idee om 24 uur lang te masseren voor het goede doel. Dat klinkt niet verkeerd! Je kunt bij Janine langskomen in de massagesalon of Janine komt bij jou langs wanneer je in Deventer woont. Waar wacht je nog op? Boek hier je massage.

24 uur DJ Kut; nog lang niet uitgedraaid

Deze actie haalde in 2020 vijf keer zijn streefbedrag binnen. En ook nog eens binnen 24 uur! Wegens zijn gigantische succes keert hij dit jaar terug op 17 december 2021. 24 uur lang zal DJ Kut wederom hits draaien uit alle hoeken van zijn platenkast. Zin in een feestje? klik dan hier.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie