3FM Serious Request

Doneren nu mogelijk voor 3FM Serious Request 2021

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Doneren nu mogelijk voor 3FM Serious Request 2021

Het is vandaag Black Friday. Wil jij het koopje van de dag én iets goeds doen voor het milieu? Doneer dan nu voor 3FM Serious Request.

Black Friday: 15m² aan regenwoud voor €10,-

Wist je dat het Wereld Natuur Fonds al voor €10 15 vierkante meter aan regenwoud kan herstellen? Doneer nu je opgedane voordeel tijdens Black Friday aan 3FM Serious Request. Zo kan je en genieten van goede aanbiedingen en tegelijkertijd denken aan het milieu. Dat is dubbel besparen! Check hier wat het Wereld Natuur Fonds allemaal kan met jouw donatie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wees een baas, koop een bos(s)

Sinds vandaag is het mogelijk om direct te doneren aan 3FM Serious Request, eerder was het al mogelijk om een Kom In Actie aan te maken en andere acties te steunen.

Doneer nu!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie