3FM Serious Request

Acties voor 3FM Serious Request die jij ook kunt doen vanuit huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Acties voor 3FM Serious Request die jij ook kunt doen vanuit huis

Over iets meer dan twee weken start 3FM Serious Request. Sander, Jorien, Rob en Frank worden opgesloten in het Glazen Huis om geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds (WWF). Mocht je nog niet in actie zijn gekomen, dan kan je hier wat inspiratie vinden.

Op dit moment is het advies vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet samen te komen met grote groepen, gelukkig zijn er dan nog steeds genoeg opties om mee aan de slag te gaan.

Doe een sponsorloop of -fietstocht

Trek je wandelschoenen maar aan of pak je fiets. Of je nu gaat wandelen, rennen of wielrennen, het maakt niets uit. Zet een mooi doel, maak een actie aan en laat je sponsoren. Dit kan je doen onafhankelijk van de maatregelen.

Bijvoorbeeld Timo die van Hulshorst naar het Glazen Huis in Amersfoort gaat vanuit zijn rolstoel. Of Kelly die 80 kilometer gaat wandelen.

Bak koekjes

Liefde gaat door de maag! Stap de keuken in, bak iets lekkers en verkoop het voor 3FM Serious Request. Bijvoorbeeld Simon die muffins bakt vanuit Vathorst.

Maak een product

Het Wereld Natuur Fonds (WWF) en luiaards, het blijft een goed huwelijk. Manou (8 jaar) ziet dat ook goed in en is luiaard sieraden gaan maken. Via haar Kom In Actie-pagina is ze ze gaan verkopen. Haar vader en moeder verdubbelen de opbrengst.

Kim breit zelf een einde aan de klimaatverandering door hoofdbanden te maken. Zo kan die kachel thuis een stukje lager en red je de planeet.

Ga aan de slag

Op 3fm.nl/kominactie kan je nog veel meer acties vinden ter inspiratie. Dus hup, steun het Wereld Natuur Fonds (WWF) en kom in actie!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie