3FM Serious Request

Sander introduceert 'Hakken Tegen Het Kappen' in het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander introduceert 'Hakken Tegen Het Kappen' in het Glazen Huis

De broeikasmeter blijft stijgen, ook in het Glazen Huis. Om de temperatuur leefbaar te houden moeten de 3FM-dj's dansen op speciale dansvloeren die in het Glazen Huis liggen om energie op te wekken. Voor een extra boost introduceren de dj's 'hakken tegen het kappen'.

Dansen voor verkoeling

3FM-dj Sander heeft het warm: "Jullie staan lekker in het koude hoekje, maar ik sta hier al een uur te draaien en het is te warm." Om de temperatuur te laten zakken kunnen de dj's dansen op de speciale, energie-opwekkende dansvloer.

In het Glazen Huis heeft de dansvloer ook een belangrijk rol: zorgen dat het niet te warm wordt. Maar dan moet er wel veel en hard gedanst worden. En hoe kan dat beter dan met een lekker haknummer?

Daarom dit oproepje van de dj's: "Vraag hakplaatjes aan. Dan kunnen wij die draaien, hakken en de temperatuur hier een beetje laten zakken."

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie