3FM Serious Request

Roxeanne Hazes schrijft nummer voor vriend van zieke Angelica

  1. Nieuwschevron right
  2. Roxeanne Hazes schrijft nummer voor vriend van zieke Angelica

Zangeres Roxeanne Hazes kwam zondag langs in het Glazen Huis, en zette direct een geweldige actie op voor 3FM Serious Request. Wie doneerde maakte kans om een speciaal voor jou geschreven liedje van haar te krijgen. De zieke Angelica won.

Angelica

Angelica heeft kanker. Ze wilde het liedje niet aan zichzelf opdragen, maar aan haar vriend. "Ik ben niet de enige die kanker heeft in Nederland. Dat is iets heel herkenbaars," aldus Angelica. "Wij moeten alles wel fysiek doormaken, maar de persoon naast je moet altijd maar sterk blijven. Hij is er altijd voor mij. Hem een keer bedanken lijkt mij erg mooi." Maar het nummer is niet alleen voor haar vriend Donnie. "Dus ook al die andere partners, familie en vrienden van andere mensen die ziek zijn. Want je kan het niet alleen."

Dat verhaal raakte Roxeanne. Daarom schreef zij speciaal voor Donnie een nummer. Luister het prachtige nummer in z'n geheel hieronder:

Roxeanne Hazes - Helemaal Van Jou

Roxeanne is blij om het nummer te schrijven: "Het is zo bijzonder om dit te maken voor al die partners die achter hun vriend of vriendin staan. Het voelt als een hele eer om dit te doen."

Bekijk het hele fragment hier:

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie