3FM Serious Request

De vierde tussenstand van 3FM Serious Request: €903.390,-

  1. Nieuwschevron right
  2. De vierde tussenstand van 3FM Serious Request: €903.390,-

Wauw! We zitten momenteel op dag vijf van 3FM Serious Request, en de teller staat op €903.390,-. Wat een prachtig bedrag, allemaal mogelijk gemaakt door jullie acties en donaties. Met dit bedrag kan het Wereld Natuur Fonds de Zuid-Amerikaanse regenwouden beschermen en herstellen. We hebben nog twee dagen te gaan in het Glazen Huis en daarmee dus nog twee dagen voor jou om te doneren, acties te steunen en platen aan te vragen. Blijf zo doorgaan, we kunnen dit alleen samen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie