3FM Serious Request

Eyelar zingt 'Dopamine' live in het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Eyelar zingt 'Dopamine' live in het Glazen Huis

Eyelar ken je natuurlijk van haar hit met Purple Disco Machine 'Dopamine'. Natuurlijk komt ze deze week dan ook eventjes live spelen in het Glazen huis, checken dus!

Moeders keukentafel

Iedereen heeft de allereerste lockdown, toen in 2020, helemaal anders ingevuld. Sommigen gingen lange wandelingen maken, anderen leerden brood bakken, maar Eyelar besloot om muziek te blijven schrijven. En misschien op een wel heel bijzondere, of eigenlijk normale plek: haar moeders keukentafel!

Dit is dan ook de plek waar de hit 'Dopamine' is geschreven, die toen door Purple Disco Machine is opgepakt. De rest, tsja, dat is geschiedenis. Check het interview en optreden hieronder.

Video niet beschikbaar

Oei, het optreden is nog niet helemaal klaar om gezien te worden. Kom later terug om het te kijken!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie