3FM Serious Request

Armin van Buuren speelt de Toekomstkunde Quiz in het Glazen Huis

  1. Nieuwschevron right
  2. Armin van Buuren speelt de Toekomstkunde Quiz in het Glazen Huis

Armin van Buuren is naast dj ook ambassadeur van het WWF. In het Glazen Huis roept hij luisteraars op om voorzichtig te doen met onze planeet en speelt hij de Toekomstkunde Bomen Quiz met Janouk Kelderman en 3FM-dj Sander.

Maar één planeet

Armin van Buuren roept in het Glazen Huis juist de kritische mensen op om onderzoek te doen naar de opwarming van de aarde. Volgens Armin kunnen we wel doen alsof we op zoek gaan naar een andere planeet waar we eventueel later zouden kunnen wonen, maar dat gaat helemaal niet. We hebben maar één planeet en daar moeten we heel voorzichtig mee zijn.

Armin van Buuren - we hebben maar één planeet

Toekomstkunde Bomen Battle

Zangeres Janouk Kelderman was ook in het Glazen Huis en zij speelde samen met Armin en Sander de Toekomstkunde Bomen battle. Armin als team WWF en Sander als team 3FM. Elk goed antwoord stond gelijk aan het planten van een boom in Amersfoort. Het was een spannende strijd waarbij de mannen zelfs aan poep moesten ruiken. Uiteindelijk werd het een sportief gelijkspel.

Armin van Buuren - Toekomstkunde Bomen Battle

Het Glazen Huis is terug!

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor het Wereld Natuur Fonds. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Wereld Natuur Fonds om de regenwouden in Zuid-Amerika te beschermen en te herstellen.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Doneer

Kom In Actie

Vraag een plaat aan

Ster advertentie
Ster advertentie