3FM Serious Request

EUT live in Het Glazen Huis met 'Had Too Much'

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. EUT live in Het Glazen Huis met 'Had Too Much'

De Amsterdamse band EUT is vandaag voor het eerst in hun carrière in het Glazen Huis te vinden. Hier komen ze, na een interview met 3FM-dj Rob Janssen, hun nummer 'Had Too Much' optreden.

Het vijftal heeft kort langs mogen komen bij de vier opgesloten 3FM-dj's Sander, Frank, Jorien en Rob. En met de laatste dj in dit rijtje heeft de band iets gemeen: voor beiden is dit namelijk hun allereerste keer in Het Glazen Huis!

Toekomstplannen

De band bestaat op dit moment alweer vijf jaar, nadat ze elkaar op het conservatorium hebben ontmoet. In de afgelopen vijf jaar hebben ze al grote stappen weten te maken, maar wat staat er op de planning voor de toekomst? Rob gooit in ieder geval alvast een ideetje op: in 2026 moet EUT meedoen aan het Eurovisie Songfestival! Maar ja, of de band daar zelf nou zo enthousiast van wordt...

Check het hele interview hieronder!

Video niet beschikbaar

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie