3FM Serious Request

Froukje op bezoek in het Glazen Huis

foto: Bullet-Ray van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje op bezoek in het Glazen Huis

Tijdens 3FM Serious Request kwam ook Froukje even langs in het Glazen Huis. Naast het vergezellen van de dj's en het bezetten van de dansvloer, speelde ze ook nog een aantal liedjes.

Laatste optreden

Froukje had zaterdagavond nog haar laatste optreden in Carré, voordat de harde lockdown van start ging. Froukje: "Heel bijzonder. Op de valreep hebben we nog kunnen spelen. Je voelde tegen het einde van de show dat de zaal volliep met beladenheid. Dat iedereen zich bewust was, straks lopen we naar buiten en is het klaar voor een tijdje."

De wereld staat in de fik

3FM Talent Froukje won met 'Ik Wil Dansen' onlangs de song van het jaar 2021, en maakte ze ook goed waar in het Glazen Huis. Met het nummer 'Groter Dan Ik' scoorde ze eerder de 3FM Megahit en past goed in de sferen van het doel van 3FM Serious Request, waarin ze zingt: 'De wereld staat in de fik, en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie