3FM Serious Request

Waarom we jou nodig hebben om langs te komen bij het Glazen Huis

foto: Energy Floors
  1. Nieuwschevron right
  2. Waarom we jou nodig hebben om langs te komen bij het Glazen Huis

Zowel in het Glazen Huis als op het terrein eromheen in Amersfoort liggen er dit jaar dansvloeren. Wanneer de dansmoves hierop worden losgelaten, wordt er energie opgewekt voor het Glazen Huis om de temperaturen in bedwang te houden. Zonder jouw hulp, wordt het een broeikas in het Glazen Huis. Kom dus dansen en stop de opwarming, we kunnen het alleen samen!

Rob legt het je uit!

3FM-dj's Barend, Sophie en Rob in het Glazen Huis

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich, ondanks hun quarantaine, een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Meer over Het Vergeten Kind

foto: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie