3FM Serious Request

Check hier de line-up van 3FM Serious Request 2021

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de line-up van 3FM Serious Request 2021

Het Glazen Huis is terug, en daarmee ook het rijkelijk gevulde muzikale programma dat zich afspeelt binnen de glazen muren. Eerder werden er al verschillende artiesten zoals Froukje, Bazart en S10 aangekondigd, maar zojuist is er nog een nieuwe reeks namen naar buiten gegaan met o.a. Typhoon. De line-up voor 3FM Serious Request 2021 is hiermee compleet.

Line-up 3FM Serious Request 2021

De volledige line-up op een rijtje: Bazart, S10, Son Mieux, Goldband, Typhoon, RONDÉ, Froukje, MEAU, Antoon, The Vices, WIES, Jeangu Macrooy, EUT, Eyelar, Frank Boeijen, Tim Knol, Nuno Dos Santos, Blaudzun, Selah Sue, remme, SERA, Blanks, Banji, Queen's Pleasure, Áslaug, Lucky Fonz III, Guz, Prins S. en De Geit, Omdat Het Kan Soundsystem.

Zaterdag 18 december
Typhoon
Omdat Het Kan Soundsystem
Nuno Dos Santos
Guz

Zondag 19 december
The Vices
EUT
Froukje
Banji
Áslaug

Maandag 20 december
MEAU
Blanks
Antoon

Dinsdag 21 december
SERA
Jeangu Macrooy
RONDÉ
Eyelar

Woensdag 22 december
Queen's Pleasure
WIES
Frank Boeijen
Lucky Fonz III
Tim Knol
Ruud Smulders
WC Experience

Donderdag 23 december
remme
Selah Sue
Blaudzun
Prins S. en De Geit

Vrijdag 24 december
S10
Bazart
Goldband
Son Mieux

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie