3FM nieuws

Maak kennis met 3FM Talent Lov3less in 'De 3'

  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kennis met 3FM Talent Lov3less in 'De 3'

Vorige week heeft 3FM-dj Olivier Bakker bekend gemaakt dat Lov3less 3FM Talent is. Ze was nietsvermoedend bij hem te gast op de radio, achteraf heeft ze ook nog even tijd gemaakt om een 'De 3' op te nemen. Even goed om kennis te maken.

'De 3' met Lov3less

Lov3less is een stoere, elektronische rockartiest met een ondeugend randje. Haar unieke geluid combineert sensuele en scherpe rocksounds in compacte liedjes met invloeden uit verschillende tijdperken, zoals Jefferson Airplane en Billie Eilish.

Achter Lov3less schuilt Simone van Vugt, eerder bekend van Sue The Night en Tessa Rose Jackson. Nu heeft ze eindelijk haar langverwachte solo project. De naam Lov3less is afgeleid van een album van My Bloody Valentine, waar Simone een grote fan van is. Het album "Loveless" is toevallig ook uitgebracht in dezelfde maand als Simone zelf is geboren, namelijk november 1991. Wat een toeval.

Ze vertelt over welke concertzalen ze nog een keer zou willen uitverkopen, ze laat de leukste selfies zien in haar galerij, ze heeft het over de drie grootste veranderingen in haar leven en nog veel meer. Bekijk 'De 3' met 3FM Talent Lov3less hieronder of bekijk haar optreden in de 3FM Live Box. Daarnaast hoor je haar muziek extra veel op de radio voorbij komen omdat ze 3FM Talent is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie