3FM nieuws

Lov3less met '5AM (No.175N20)' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lov3less met '5AM (No.175N20)' in de 3FM Live Box

Love3less is het nieuwe, muzikale project van de Nederlandse Simone van Vugt. Voorheen speelde ze bij Sue the Night en Tessa Rose Jackson. De zangeres is één van De 10 van 2023, een lijst van 3FM met 10 acts van eigen bodem die het dit jaar gaan maken. Deze artiesten moet je écht checken, en daaronder valt ook Lov3less. Met de track '5AM (No.175N20)', afkomstig van haar nieuwe album, stond ze vanochtend in de 3FM Live Box.

Corner Cutter

Vorige week heeft Lov3less haar debuutalbum Corner Cutter uitgebracht. In een interview met 3FM-dj Vera vertelt ze hier meer over. "Het album is mijn break-out plaat, veel van de tracks gaan over het willen losbreken uit het standaard stramien in de maatschappij." Simone verklaart dat ze onlangs nog een serieuze 9 tot 5 kantoorbaan had, maar daar klaar mee was en graag fulltime muziek wilde maken. Dit album is het resultaat van deze dappere stap en dat nieuwe hoofdstuk in haar leven.

Eerste show in Paradiso

Zonder nog maar één keer live voor publiek gespeeld te hebben, bracht Lov3less afgelopen vrijdag in één klap een album met 10 tracks uit. Op 8 juni staat ze dan eindelijk op het podium als Lov3less. En niet zomaar ergens, de artiest staat namelijk over exact 2 weken in Paradiso. "Ik voel de stress wel maar ik kijk er zó erg naar uit. Ik kan niet wachten om voor een crowd te staan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'5AM (No.175N20)'

De unieke sound van Lov3less hoor je terug in het nummer '5AM (No.175N20)'. In haar muziek is zowel een sensuele als scherpe rocksound te bespeuren. De gedachte achter al die cijfers in de titel van deze track, gaat over een bijzondere periode in Simone's leven. No.175N20 verwijst naar het nummer van een appartement van een vriendin van Simone. Daar verbleef ze tijdelijk tijdens een break-up, waar de track ook over gaat. "Aan de ene kant is het een sad story; het gaat over een verbroken relatie, maar ook de dualiteit die in een break-up kan zitten komt in het nummer naar boven. De leuke kant ervan, waarin vrienden je opfleuren en de viering van de nacht."

Lov3less kwam vanochtend langs bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en met haar optreden in de 3FM Live Box kon ze alvast oefenen voor haar show in Paradiso binnenkort. Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie