3FM nieuws

Jason Mraz in de 3FM Live Box met 'I'm Yours' en 'I Feel Like Dancing'

foto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jason Mraz in de 3FM Live Box met 'I'm Yours' en 'I Feel Like Dancing'

Ooit begon Jason Mraz als straatmuzikant en dat leidde uiteindelijk tot grote bekendheid. Het is een tijdje stil geweest rondom de zanger, maar onlangs bracht hij nieuwe muziek uit. En vanochtend kwam hij nieuwe track 'I Feel Like Dancing' maar ook gouden oude 'I'm Yours' spelen in de 3FM Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow. Ook deed de singer-songwriter nog een leuke aankondiging..

Zeroes hit 'I'm Yours'

De Amerikaanse zanger is bekend van meerdere hits, waaronder 'Lucky' en 'I'm Yours'. Die laatste Zeroes hit zorgde er onder andere voor dat Jason Mraz wereldwijd bekend werd. Na de Ochtendshow bleef Mraz nog even hangen om tijdens het Zeroes-uurtje op 3FM voor een beetje nostalgie te zorgen met een live versie van 'I'm Yours'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'I Feel Like Dancing'

De afgelopen tijd is het vrij stil geweest rondom de zanger. "I took some personal time in my life, which is a real pleasure. But it is also a pleasure to be back again playing new songs". De zanger vertelt aan 3FM-dj Wijnand dat hij tijdens de corona pandemie zijn carrière op een lager pitje had gezet, omdat hij niet kon reizen en druk bezig was op zijn avocado boerderij. Veel van de nieuwe nummers zijn volgens Jason Mraz geïnspireerd door deze boerderij. In de nieuwe muziek komt zijn energie eruit, die hij niet kwijt kon tijdens de corona pandemie. Op 23 juni komt het nieuwe album Mystical Magical Rhythmical Radical Ride uit. Voor nu kun je al genieten van 3 nummers van deze plaat.

Bekijk hier de live versie van zijn nieuwe single 'I Feel Like Dancing':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Concert in Nederland

De zanger kondigde tijdens zijn bezoek bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow aan dat hij in 2024 naar Nederland komt. De datum is helaas nog niet bekend maar de zanger zal gaan optreden in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie