3FM nieuws

Albin Lee Meldau met 'Forget About Us' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Albin Lee Meldau met 'Forget About Us' in de 3FM Live Box

Vanochtend is de Zweedse zanger Albin Lee Meldau afgereisd naar de 3FM Live Box om bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow zijn single 'Forget About Us' te spelen. Met zijn prachtige stem en pakkende gitaarspel weet hij iedereen stil te krijgen.

Albin Lee Meldau

De 35-jarige zanger uit Zweden bracht in 2016 zijn debuut-EP Lovers uit en maakt lekkere soul platen, zowel Zweeds als Engelstalig. 'Forget About Us' is zijn nieuwste Engelse plaat. Dit is een voorproefje van zijn tweede Engelstalige album, dat later dit jaar uitkomt. Hij nam deze op met muzikanten en producers die ook samenwerkten met onder andere Adele, Florence and the Machine en Lana Del Rey.

Dat de zanger geen toeters en bellen of een band nodig heeft om een mooi optreden neer te zetten, bewees hij vanochtend in de 3FM Live Box. Bekijk de intieme versie van 'Forget About Us' hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paradiso

Na het succes in zijn thuisland krijgt Albin Lee Meldau ook steeds meer aanspraak in Nederland en hij komt dan ook volgende maand weer naar ons kikkerlandje toe om een show in Paradiso te spelen. Op 6 mei staat hij in de bovenzaal van het poppodium in Amsterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie