3FM nieuws
AVROTROSKRO-NCRV

Son Mieux luidt in 3FM Live Box het weekend in met gloednieuwe track 'Tell Me More'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Son Mieux luidt in 3FM Live Box het weekend in met gloednieuwe track 'Tell Me More'

Een vliegende start voor de gloednieuwe track 'Tell Me More' van Son Mieux: gisteren uitgekomen, vandaag bekroond tot 3FM Megahit! De Haagse band kwam vanmorgen langs in de 3FM Live Box bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow, waar ze werden verrast door het nieuws én direct een heerlijke live versie van de track cadeau gaven. Check hieronder het interview en live optreden.

Druk festivalseizoen voor de boeg

Son Mieux maakt zich op voor een druk festivalseizoen, waarvan de aftrap dit weekend al is op Paaspop. Frontman Camiel vergelijkt het met de koeien die in de lente voor het eerst weer in de weide worden gelaten en hupsend en springend over het gras razen, zó veel zin hebben ze in de festivals en het tot leven laten brengen van de nieuwe muziek.

Er staan dan ook een aantal hoogtepunten voor de band op de planning: natuurlijk Lowlands, maar waar ze écht niet naar uit kunnen kijken is Sziget. Het wordt dit jaar namelijk de eerste keer dat ze daar het podium gaan betreden, en niet zomaar een podium: MainStage! Ze delen hier het podium met bands als Florence and the Machine en Foals, niet de minste namen!

Check hier het volledige interview en het moment dat ze verrast werden met de 3FM Megahit:

Video niet beschikbaar

'Tell Me More' ontstaan in de tram

Na de hits 'This Is The Moment' en 'Multicolor', die onlangs de Schaal Van Rigter won, is ook 'Tell Me More' wederom een heerlijk aanstekelijke en energieke dansplaat zoals we dat van de band gewend zijn. Camiel vertelt dat de track is ontstaan in de tram, waar hij veel gebruik van heeft gemaakt bij gebrek aan een fiets: "Ik raakt een de tram gefascineerd door alle mensen die om me heen zaten iedere dag, en het idee dat ieder mens een ander verhaal heeft: waar ben jij naartoe onderweg? Wat heb jij meegemaakt in je leven? Toen ben ik de tekst gaan schrijven en ben ik dit soort dingen gaan opschrijven, ik was zelf nog te ongemakkelijk om het daadwerkelijk te vragen." Wellicht dat dit liedje hier bij kan helpen!

Check de live versie van de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie