3FM Awards

RONDÉ verrast Son Mieux met eerste 3FM Award 'Schaal van Rigter'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. RONDÉ verrast Son Mieux met eerste 3FM Award 'Schaal van Rigter'

De eerste 3FM Award is uitgereikt! De Schaal Van Rigter gaat dit jaar naar Son Mieux met hun gigahit 'Multicolor'. Dat betekent dat deze track het afgelopen jaar de meest gedraaide single van Nederlandse bodem op 3FM was. De band werd verrast door oud-winnaar RONDÉ.

Schaal van Rigter

De Haagse band werd verrast tijdens een repetitie door RONDÉ. De band die de Schaal van Rigter vorig jaar won voor ‘Hard To Say Goodbye’ en in 2018 ook nog eens voor ‘Naturally’.

Check hier het moment:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meerdere nominaties voor Son Mieux

De vrolijke track 'Multicolor' van Son Mieux is een heerlijke zomerachtige en catchy track. Dat betekent natuurlijk niet dat we deze track alleen luisteren wanneer het zonnetje schijnt. Het vrolijke geluid van Son Mieux sleept ons namelijk ook heerlijk door de winter heen. Niet voor niets de meest gedraaide track van het jaar!

Naast de Schaal van Rigter is Son Mieux ook genomineerd voor de categorie 'Beste Groep' en 'Beste Song'. Maar of ze deze in wacht gaan slepen, is nog even afwachten tot de uitreiking van de rest van de 3FM Awards aankomende donderdag 23 maart, waar de band overigens ook gaat optreden.

Kom alvast in de stemming met 'Multicolor' in de 3FM Live Box:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie