3FM nieuws

Stembussen 3FM Awards geopend met de 3FM Stemtram

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Stembussen 3FM Awards geopend met de 3FM Stemtram

Maandag 13 maart gaan de stembussen voor de 3FM Awards open en dat vieren we met een preparty in de 3FM Awards Stemtram! Voorbijganger en luisteraars stappen in, feesten mee, en één gelukkige winnaar is naar huis gegaan met tickets voor de uitverkochte 3FM Awards.

De 3FM Awards Stemtram

Gedurende de dag zijn maandag on air alle genomineerden voor de 3FM Awards bekendgemaakt bekendgemaakt. Op unieke wijze zijn de stembussen nadat de laatste categorie werd onthuld geopend, namelijk met de 3FM Stemtram! De Stemtram reed dwars door Den Haag en eindigde natuurlijk bij Poppodium PAARD, waar dit jaar de 3FM Awards plaatsvinden.

De pre-party voor de 3FM Awards was compleet met een dj-set van 3FM-dj's Obi en Andres, met Justin Verkijk als conducteur, en Mark en Mai waren ook van de partij.

Check hier de beelden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards 2023

De 3FM Awards vinden dit jaar plaats op donderdag 23 maart in Poppodium PAARD in Den Haag. Natuurlijk hoort hier een line-up bij en die is ook dit keer weer om van te smullen! 3FM Talent Prins S. en de Geit, RONDÉ, Son Mieux, Wodan Boys & Claude staan alledrie op het podium om iedereen te laten dansen. De ticketverkoop is helemaal uitverkocht.

Ster advertentie
Ster advertentie