3FM nieuws

Claude en Wodan Boys toegevoegd aan de line-up van 3FM Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. Claude en Wodan Boys toegevoegd aan de line-up van 3FM Awards

Goed nieuws op de maandagochtend! Niemand minder dan Claude én Wodan Boys zijn toegevoegd aan de line-up van de 3FM Awards die donderdag 23 maart plaatsvinden. Deze artiesten verzorgen samen met RONDÉ, Son Mieux en Prins S. en de Geit de live muziek tijdens de awardshow.

Claude

Het afgelopen jaar heeft deze jonge zanger grote stappen gemaakt in zijn muzikale carrière. Zijn nummer 'Ladada (Mon Dernier Mot)' viel enorm in de smaak en werd een grote hit die inmiddels al meer dan 25 miljoen keer gestreamd is op Spotify. Claude vluchtte 10 jaar geleden uit Congo naar Nederland en heeft hier zijn talent ontdekt. Begin dit jaar scoorde hij dan ook een nummer 1-hit met 'Ladada' en werd hij in februari verrast met het geweldige nieuws dat hij in het voorprogramma staat van Stromae tijdens zijn 3 Ziggo Dome shows in april.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wodan Boys

De Haagse jongens van Wodan Boys spelen aankomende donderdag een thuiswedstrijd in PAARD tijdens de 3FM Awards. Twee van de bandleden, Olivier Lucas en Timo Prins, kennen we ook al als leden van Son Mieux. Zij zullen dus zelfs twee keer optreden aankomende donderdag. Wodan Boys heeft een unieke sound die niet te vergelijken is met Son Mieux, en daarom belooft het een feestje te worden met veelzijdige artiesten op de 3FM Awards!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards 2023

De 3FM Awards vinden dit jaar plaats op donderdag 23 maart in Poppodium PAARD in Den Haag. Natuurlijk hoort hier een line-up bij en die is ook dit keer weer om van te smullen! 3FM Talent Prins S. en de Geit, RONDÉ, Son Mieux, Claude & Wodan Boys staan alle vijf op het podium om iedereen te laten dansen.

Ster advertentie
Ster advertentie