3FM Awards

3FM Awards op 23 maart met Son Mieux, RONDÉ, Prins S. en de Geit, Claude & Wodan Boys

foto: Jelmer de Haasfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Awards op 23 maart met Son Mieux, RONDÉ, Prins S. en de Geit, Claude & Wodan Boys

Op donderdag 23 maart is het zover: 3FM reikt dan de publieke popprijzen uit tijdens de 3FM Awards! De awardshow vindt plaats in PAARD, Den Haag met optredens van Son Mieux, RONDÉ, Prins S. en de Geit, Claude en Wodan Boys. Dat wordt natuurlijk één groot feest!

3FM Awards 2023

De 3FM Awards vinden dit jaar plaats op donderdag 23 maart in Poppodium PAARD in Den Haag. Natuurlijk hoort hier een line-up bij en die is ook dit keer weer om van te smullen! 3FM Talent Prins S. en de Geit, RONDÉ, Son Mieux, Claude en Wodan Boys staan op het podium om iedereen te laten dansen. De ticketverkoop is helemaal uitverkocht. Wil je er toch heel graag bij zijn? Stem dan vanaf 13 maart op jouw favoriete artiesten. Door te stemmen, maak jij namelijk kans op tickets!

Waar volg ik de 3FM Awards?

De awardshow is helemaal uitverkocht. Heb jij geen tickets weten te bemachtigen maar blijf je wel graag op de hoogte van de avond? We got you! Natuurlijk hoor je op de radio alle winmomenten en andere hoogtepunten voorbijkomen tijdens het programma van 3FM-dj Jaimy de Ruijter tussen 19:00 en 22:00 uur.

Daarnaast check je de 3FM online kanalen (zoals YouTube, de 3FM website, Instagram en TikTok) voor verslag van de avond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie