3FM nieuws

Join de Whatsapp Community van 3FM

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Join de Whatsapp Community van 3FM

De 3FM Whatsapp Community is een plek voor alle 3FM-luisteraars, muziekliefhebbers en festivalgangers. In deze XL-versie van een groepsapp klets je mee met over het laatste muziek- en festivalnieuws, en blijf je op de hoogte van de laatste ticketacties. Join de WhatsApp Community via de link en we verwelkomen je graag in dé muziek community van 3FM.

Hoe werkt het precies?

Eigenlijk is de Whatsapp Community een groepschat die je hebt met je vrienden, maar dan met een iets groter groepje. In deze groep is iedereen welkom die graag alles wilt weten over zowel muziek als festivals. In deze community zijn meerdere Whatsapp groepen ingericht. Eentje voor alles rondom muziek, maar ook de nog bestaande appgroep van Sziget die na het aflopen van het festival afgelopen zomer eigenlijk nooit is gestopt met aanstaan.

Voeg jezelf toe

Regels over onze Whatsapp Communitychevron down

Beheer van de Community:
De community wordt beheerd door 3FM. Als beheerder en moderator behouden wij het recht om de gesprekken te modereren en passende acties te ondernemen.
SPELREGELS:
Bij 3FM streven we naar een open en respectvolle omgeving waar plaats is voor het delen van passie voor muziek, concerten en festivals. Daarom verwachten we dat deelnemers zich aan de volgende regels houden. Berichten kunnen worden verwijderd en de toegang kan worden ontzegd als deze regels niet worden nageleefd. Berichten die onder andere vallen onder de volgende categorieën zijn niet toegestaan:

  • Discriminerend, extremistisch, pornografisch, racistisch, seksistisch of beledigend zijn;
  • Intimiderend of lasterlijk zijn;
  • Haatdragende taal of een agressieve toon bevatten;
  • Persoonlijke informatie van anderen bevatten;
  • Illegale activiteiten aanmoedigen of ondersteunen;
  • Spam, phishing of oplichting bevatten.

Toegang tot de 3FM Community:
Iedereen kan toetreden tot de community, maar we behouden het recht om de toegang te ontzeggen aan personen die zich niet houden aan de regels. Deelnemers kunnen zelf bepalen welke kanalen ze volgen en kunnen op elk moment besluiten zich uit te schrijven.

Privacy en Gegevens:
Door deel te nemen aan de community kunnen andere deelnemers jouw telefoonnummer zien. Afhankelijk van je privacy-instellingen kunnen zij ook jouw naam of emailadres zien. Je hebt de verantwoordelijkheid om je privacy-instellingen binnen WhatsApp aan te passen indien gewenst. Let op: WhatsApp heeft ook toegang tot jouw gegevens, raadpleeg hun privacyverklaring voor meer informatie.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door op deze link te klikken.

Vragen of Melden:
Voor vragen of het melden van zaken die in strijd zijn met onze regels, kun je contact met ons opnemen via privébericht op WhatsApp via +31 6 34007219 of stuur een e-mail naar redactie@3fm.nl.
Met deze regels streven we ernaar een positieve en veilige omgeving te creëren waar muziekliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Daarnaast zijn ook de algemene voorwaarden van de NPO van toepassing.

Ster advertentie
Ster advertentie