3FM nieuws

Ben jij het nieuwe #3FMTrendingTalent? Meld je nu aan!

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Ben jij het nieuwe #3FMTrendingTalent? Meld je nu aan!

Droom jij van een carriere als muzikant, en heb jij een TikTok-account? Dan is nu je kans om door te breken! Net als MEAU, 3FM Talent Roxy Dekker en vorige 3FM Trending Talent-winnaar Maryn Charlie kun jij je droom waarmaken, door mee te doen aan 3FM Trending Talent! Wie weet sta jij binnenkort wel met je eigen liedje in de 3FM Live Box.

Hoe doe je mee?

Eigenlijk is het heel simpel: tussen 6 en 17 mei kun jij je aanmelden. Dit doe je door een video op TikTok te zetten van jouw zelfgeschreven liedje. Vergeet hierin niet @npo3fm te taggen en #3FMTrendingTalent te gebruiken, dan kunnen wij jouw inzending goed verwerken. Als laatste moet je je video ook nog in het formulier onderaan dit artikel uploaden. Let op: het moet een eigen nummer zijn, geen cover!

Zorg dus dat je muziek opvalt: maak een vette video, laat jezelf (en je nummer) shinen, en wie weet zie jij jezelf terug in de volgende ronde. Deze worden in de week van 20 mei bekend gemaakt. Twijfel niet te lang, en meld je aan!

Prijzen

Natuurlijk horen er ook nog prijzen bij het winnen van 3FM Trending Talent. En dit jaar zijn de prijzen zeker niet karig.

  • Live-optreden in de 3FM Live Box bij VoorAan, hier worden ook professionele beelden bij geschoten en zal natuurlijk ook op 3FM te horen zijn.
  • Je krijgt coaching van No Man's Land in Utrecht, en mag daar in december op hun showcasefestival optreden.
  • De winnaar wordt bekendgemaakt in het radioprogramma VoorAan, met Jamie en Olivier.

Deze prijzen wil je toch hebben? Meld je hieronder meteen aan, en wie weet ben jij wel de volgende #3FMTrendingTalent.

Belangrijk: Je hebt de tekst en muziek zelf geschreven en beschikt over de auteursrechten en je geeft POWNED toestemming om je video te gebruiken en verspreiden via de kanalen van de NPO, zowel online als in radio- en tv-programma's.

Ster advertentie
Ster advertentie