3FM nieuws

Claude in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Layla'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Claude in de 3FM Live Box met 3FM Megahit 'Layla'

Vanochtend stond 3FM Talent Claude in de 3FM Live Box. Hij zong zijn nieuwste track 'Layla', die hij tijdens de 3FM Awards al bij het publiek testte. Dat viel goed in de smaak, en afgelopen donderdag kwam het nummer écht uit. Diezelfde avond kwam Claude langs bij 3FM-dj Jaimy om 'Layla' te laten horen, en werd meteen verrast met het nieuws dat hij hiermee de 3FM Megahit heeft gescoord.

'Layla'

Het langverwachte vervolg op Claude's debuutsingle 'Ladada (Mon Dernier Mot)' is eindelijk uit en is wederom een catchy dansplaat. Op het liefdesliedje wisselt Claude af tussen Nederlands en Frans, zoals we van hem kennen. 'Layla' is pas het tweede nummer van de zanger, maar toch heeft hij al een hoop bereikt. Zo won hij afgelopen maand de 3FM Award voor Beste Nieuwkomer en werd hij tijdens de award-show uitgeroepen tot 3FM Talent. 'Ladada (Mon Dernier Mot)' is al meer dan 25 miljoen keer gestreamd op Spotify en dankzij dit succes staat Claude volgende week in het voorprogramma van Stromae in alle drie de Ziggo Dome shows.

De zanger was vanochtend te gast bij Rob & Wijnand en de Ochtendshow en speelde 'Layla' in de 3FM Live Box. Bekijk het hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Videoclip

Zojuist is ook de videoclip van 'Layla' gelanceerd. Claude liet al eerder op zijn Instagram weten dat hij danslessen heeft genomen speciaal voor de clip. Het leverde hem spierpijn op, maar ook een heel vet resultaat. Check de videoclip hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie