3FM nieuws

The Indien live met 'Be Yours' in de 3FM Live Box

foto: NPO 3FMfoto: NPO 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. The Indien live met 'Be Yours' in de 3FM Live Box

Het is weer tijd voor live muziek, en deze keer staat The Indien in de 3FM Live Box om hun nieuwe nummer 'Be Yours' te spelen. Voor het optreden spreken ze nog met Wijnand in de ochtenshow.

Terug van weggeweest

Een fijne herontmoeting tussen Wijnand en de Rotterdamse band. Al in 2015 speelde hij de 60's geïnspireerde nummers, en juist toen het zo goed met de muziek van The Indien leek te gaan, was er niks meer van ze te horen. Wat is daar gebeurd?

Een hele hoop blijkbaar! Want in die acht jaar hebben ze niet stilgezeten, maar juist heel veel muziek geschreven. En dat is juist waarom het zo lang heeft geduurd: de band wilde met hele sterke muziek terugkomen. "Er zit iets meer liefde en tijd in," zegt zangeres Rianne. Daarnaast was er ook nog de pandemie, die de timing niet bepaald heeft geholpen. Wat zou er in de tussentijd allemaal veranderd zijn?

'Be Yours'

Dat kun je tegenwoordig allemaal bewonderen in de nieuwe track 'Be Yours'. Want met dit nieuwe album wilde Rianne om nog beter te worden in wat ze al deed. Hierdoor heeft ze gekozen om met zo veel mogelijk verschillende mensen samen te werken. En dat is wel degelijk te horen op de nieuwe track.Maar waar zingen ze precies over? Het is eigenlijk de tussenfase van een relatie, op zo'n moment dat je niet weet of het de moeite waard is om alle energie er in te steken. Ben je nou benieuwd hoe het nummer klinkt? Check het dan hieronder live bij 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie