3FM nieuws

Dit is waarom je Lov3less absoluut moet leren kennen

foto: Loveless
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom je Lov3less absoluut moet leren kennen

Januari staat bij 3FM in het teken van De Muziek Van 2023. De hele maand zetten de 3FM-dj's nieuw muzikaal talent in de etalage. Vandaag Lov3less. Stoere, elektronische rock met een sensueel randje. Hieronder vertellen we je waarom je het echt moet kennen!

Lov3less

Simone van Vugt is al jaren bij verschillende projecten te vinden binnen de Nederlandse muziekwereld. Zo heeft ze onder andere gespeeld bij Sue The Night en Tessa Rose Jackson. Maar nu is het tijd voor een eigen project: Lov3less.

De naam Lov3less komt vanuit een van de albums van My Bloody Valentine. Simone is er groot fan van én het album loveless is toevalligerwijs in dezelfde maand geboren als Simone zelf; november 1991.

Op de plaat hoor je naast Simone ook nog Jasja Offermans (o.a. gespeeld bij Indian Askin) en productie van Tessa Rose Jackson.

Dead Don't Feel

De track 'Dead Don't Feel' is er eentje die moest gemaakt worden, volgens Simone. De zangeres vertelt in een interview dat ze een sterke drang voelt deze kant van zichzelf te laten zien: "Ik vind het heel belangrijk om mezelf als vrouw uit te kunnen dragen, zoals ik dat wil. Zonder dat ik mezelf geremd hoeft te voelen. Het nummer gaat over het gesprek wat ik met mezelf voer om uit een bepaald stramien te stappen. Ik heb het niet per se geschreven met die gedachte, maar dit is wat er in me zat en het is eruitgekomen", aldus Simone.

"Overdag heb ik een serieuze kantoorbaan. Ik onderhandel en dat komt met een bepaalde verwachting. Ik heb me daar te voegen en te kleden. Maar er is een onderdeel van mij wat wegschoof en eruit wilde. En dat stukje is eigenlijk Lov3less."

Check het nummer hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie