3FM nieuws
NTR

Lov3less: "Corner Cutter is mijn break-out plaat"

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Lov3less: "Corner Cutter is mijn break-out plaat"

3FM-dj Vera Siemons sprak met Simone van Vugt over haar nieuwe project Lov3less en haar debuutplaat: Corner Cutter.

Vrijdag kwam de debuutplaat van Lov3less: Corner Cutter uit. Bij 3FM staat haar nieuwe single '5AM (No. 175N20)' op repeat. Maar wat betekenen al die cijfers eigenlijk? Simone vertelde bij Vera On Track dat het nummer 175N20 verwijst naar het appartement van een vriendin. Na een break-up woonde ze daar en schreef ze de track.

Ze bezingt de emotionele tweestrijd tussen liefdesverdriet en de vrijheid van het single leven. “Het is een viering van de nacht die je troost kan bieden.”

'5AM' is dan wel een break-up nummer, maar Simone noemt Corner Cutter een break-out plaat. “Heel veel van de tracks gaan over willen losbreken uit het standaard stramien van de maatschappij.” Een paar jaar geleden had Simone nog een kantoorbaan, maar na het werk kon ze het niet laten om haar gitaar op de schoot te nemen.

Lov3less is een van de 10 van 2023. Dat zijn de tien artiesten die je volgens 3FM dit jaar zeker live moet checken. Op 8 juni treedt Simone voor het eerst op als Lov3less. Het belooft een grote glitter party te worden in Paradiso. "Daar kijk ik het meest naar uit.”, aldus Simone.

Check het hele gesprek met Lov3less hier:

Ster advertentie
Ster advertentie