3FM Talent

Lov3less benoemd tot 3FM Talent bij VoorAan

foto: Bibian Bingenfoto: Lov3less
  1. Nieuwschevron right
  2. Lov3less benoemd tot 3FM Talent bij VoorAan

Lov3less is benoemd tot 3FM Talent! In VoorAan mocht 3FM-dj en Olivier het heugelijke nieuws met de zangeres delen, waar zij nietsvermoedend te gast was. Je hoort Lov3less nu extra vaak op 3FM.

Lov3less

Stoere, elektronische rock met een sensueel randje, dat is hoe je de muziek van Lov3less zou kunnen omschrijven! De sound van Lov3less is uniek in haar genre: een even sensueel als scherpe rocksound in compacte liedjes verpakt. Waar invloeden in doorklinken van de 60’s tot nu, denk aan: Jefferson Airplane en Billie Eilish.

Ze is overigens geen nieuw gezicht in de muziek. Eerder speelde Simone van Vugt - haar naam - namelijk al bij Sue The Night en Tessa Rose Jackson, maar het werd hoogstens tijd voor een solo project.

De naam Lov3less komt vanuit een van de albums van My Bloody Valentine. Simone is er groot fan van én het album loveless is toevalligerwijs in dezelfde maand geboren als Simone zelf; november 1991.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 10 van 2023

Deze bekroning komt overigens niet helemaal uit de lucht gevallen. Eerder dit jaar werd Lov3less al meegenomen op de door 3FM opgestelde '10 van 2023': een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

En, nu we iets over de helft van 2023 zijn, kunnen we niet anders zeggen dan dat de voorspellingen nu al zijn uitgekomen. Met meerdere live shows achter de rug, een drukke festivalzomer én nog een tour in het najaar, kan je niet meer om Lov3less heen.

Haar debuutplaat Corner Cutter kwam afgelopen mei uit, waarvan ze '5AM (No. 175N20)' live kwam spelen in de 3FM Live Box:

3FM Talent

Je hoort Lov3less vanaf vandaag extra vaak op 3FM. Hiermee treedt ze in de voetsporen van andere 3FM Talents zoals MEAU, Froukje en Goldband. Kan je geen genoeg krijgen van talent van eigen bodem? Luister dan naar de 3FM Talent playlist op Spotify.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie