Muzieknieuws

3FM Talent Lov3less viert nieuwe titel met knallend optreden in de Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent Lov3less viert nieuwe titel met knallend optreden in de Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Na benoemd te zijn tot de nieuwste 3FM Talent was dit keer Lov3less te gast.

Berlijn

Sinds haar eerste bezoek heeft Lov3less (Simone van Vugt) niet stilgezeten. Met een boel shows en de release van een album achter de rug kan de groep meteen al niet wachten om meer te doen. Echter is Simone de afgelopen weken op een kleine “side quest” geweest. Ze bevond zich namelijk op een residentie in Berlijn, waar ze samen met andere makers uitgebreid de tijd had om aan nieuwe muziek te werken en natuurlijk ook de stad op zich te nemen.

Video niet beschikbaar

Hot Love

In tegenstelling tot wat de titel je doet denken gaat de track ‘Hot Love’ eigenlijk niet zozeer over liefde. Het is namelijk geïnspireerd op Simone’s ervaringen bij haar oude 9 tot 5 baan. Na de realisatie een nieuwe kick in het leven nodig te hebben sloot ze zichzelf op in de printruimte en werkte ze al deze gedachtes uit tot een track. ‘Hot Love’ is een anthem over het herontdekken van wat je drijft, en laat dat nou net één van de tracks zijn die de band live bij VoorAan heeft gespeeld.

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Check hem dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie