Interview

Prins S. en De Geit geeft een knetterhard partijtje in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Prins S. en De Geit geeft een knetterhard partijtje in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met de knotsgekke partybangers van Prins S. en De Geit.

Festivalzomer

2023 was een fantastisch jaar om Prins S. en De Geit te zijn. Naast een reeks energieke shows op diverse poppodia speelde de groep namelijk ook op festivals als, maar niet gelimiteerd tot:

*Adem in*

Pinkpop, Appelpop, De Zwarte Cross, Paaspop, Pukkelpop, Sziget en nog veel meer!

*Adem uit*

Die laatste overigens door gestuurd te zijn door 3FM zelf! Lang verhaal kort dus: de groep heeft er al een gigantische reeks shows op zitten. Heb je onder een steen gelegen en heb je er niet bij kunnen zijn? Geen probleem. Ook in 2024 zit hun live agenda gewoon stampvol.

Video niet beschikbaar

Yvo

Die flinke reeks nieuwe shows komt niet zomaar uit de lucht vallen: er is namelijk nieuwe muziek. Op het album 'Partijtje' brengt de band een ode aan, nouja, partijtjes. Met nummers over grabbeltonnen, vlaflip, goochelaars, discozwemmen en meer zet de groep je als luisteraar even helemaal op zijn kop. Toch kent een feestje ook mindere kanten, en volgens frontman Scott manifesteren die mindere kanten zich in één persoon: Yvo.

Yvo is die ene gast die de hele avond het middelpunt van de aandacht moet zijn. Yvo is die persoon die voor de grap je biertje laat overstromen. Yvo is diegene die alle shotjes opdrinkt en vervolgens je badkamer onderkotst (en het niet zelf opruimt). Om deze frustraties toch even naar buiten te gooien maakte de groep er een nummer over, die ze ook nog eens in de 3FM Live Box hebben gespeeld.

Benieuwd naar Prins S. en De Geit hun liveoptreden van Yvo en Discozwemmen? Bekijk de sessie dan hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie