Interview

Néomí geeft een kijkje in haar dagboek in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Néomí geeft een kijkje in haar dagboek in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met een prachtig optreden van singer-songwriter Néomí.

somebody's daughter

Afgelopen vrijdag was het daar: het debuutalbum van 3FM-Talent Néomí is ein-de-lijk uit. Na onze harten al te veroveren met eerdere releases als "if i wasn't made for love" en "your girl" kunnen we nu met zijn allen naar haar eerste full-length album "somebody's daughter" luisteren.

Volgens Néomí zelf was het maken van de plaat ten opzichte van de eerdere singles en EP's een compleet andere ervaring. Doordat het maken ervan een langere periode heeft geduurd schetst het album een beeld van een grote periode van haar leven. Door bij sommige tracks ook simpelweg de opnamedatum in de titels te verwerken weet het album zichzelf als een waar muzikaal dagboek neer te zetten. Al het harde werk was het uiteindelijk waard, want ze ontvangt nu al talloze berichten van fans die zich helemaal in de muziek en de teksten weten te vinden.

Video niet beschikbaar

Best Kept Secret

Toch wel de grootste show die er op haar agenda staat: volgende maand is Néomí in Hilvarenbeek te vinden op Best Kept Secret! In het interview noemt ze hoe dit een bijzonder festival voor haar is. Naast de wilde feesten en ruige moshpits die te vinden zijn op festivals als Lowlands, weet Best Kept Secret ook een zekere rust en kalmte met zich mee te nemen. Ze herinnert zich zo bijvoorbeeld hoe ze er in 2019 heerlijk in de zon op het strand naar Bon Iver stond te luisteren. Een magisch optreden waar het publiek zo muisstil en aandachtig aan het luisteren was dat je haast het water in het meer mee kon horen golven. Één ding is zeker: dit is de sfeer die ze bij haar optreden gaat willen recreëren.

In de 3FM Live Box wist ze deze warme en intieme sfeer in ieder geval al heerlijk neer te zetten. Benieuwd? Bekijk haar optreden van de tracks 'talk shit' en 'so i let you (15th of june - evening)' dan hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie