3FM nieuws

3 uur durende concerten: is dit een nieuwe ontwikkeling?

foto: Taylor Swift | Dimitrios Kambouris/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame.
  1. Nieuwschevron right
  2. 3 uur durende concerten: is dit een nieuwe ontwikkeling?

Je hebt het vast niet gemist; zowel Beyoncé als Taylor Swift zijn allebei bezig met hun tour en leggen de lat zeer hoog. Beide zangeressen trekken alles uit de kast om een fantastische show neer te zetten waar fans 3 uur lang (!) van hun idool kunnen genieten. Maar daar staat wel iets tegenover, de tickets voor shows van A-sterren zijn namelijk ontzettend duur en het is daarnaast erg moeilijk om überhaupt een ticket te bemachtigen. Zijn die 3 uur durende concerten hier dan mogelijk een troostprijs voor?

Ervaring als prioriteit

Concerten van de huidige tour van Beyoncé en Taylor Swift staan erom bekend dat ze voornamelijk héél lang duren. De setlist is mega en ook qua performance leggen de iconen de lat zeer hoog. Met gevolg dat fans door het dolle heen zijn en een fantastische avond hebben. Daarmee laten artiesten als Taylor Swift en Beyoncé zien dat ze het beste voor hebben met hun fans en dat de ervaring van het concert de prioriteit heeft.

Zou dit de toekomst kunnen zijn? Er kunnen wel haken en ogen aan de eventuele ontwikkeling zitten; niet alle concertgangers zitten hier misschien op te wachten en er zullen ook veel artiesten zijn die hier niet om staan te springen. Het kost natuurlijk nog meer energie, moeite en geld om een langere show neer te zetten.

Bezoekers van de tours van Beyoncé en Taylor Swift worden in ieder geval niet teleurgesteld, dus wie weet volgen er nog meer artiesten en zijn 3 uur durende concerten wél de toekomst.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie