3FM nieuws

Beyoncé komt met wereldtour naar Amsterdam in 2023

foto: Albumcover
  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé komt met wereldtour naar Amsterdam in 2023

Beyhive opgelet! Beyoncé heeft net bekendgemaakt dat ze op 17 juni terugkeert naar Nederland om het podium van de Johan Cruijff ArenA te betreden. Het is voor het eerst in vijf jaar dat ze weer daar weer te zien is!

Rennaissance World Tour

Met een gepaste foto presenteert Queen Bey minimalistisch het nieuws: in 2023 staat ze weer alleen op het podium. Vijf jaar eerder was ze nog met haar man Jay-Z op hetzelfde podium te zien, en de laatste keer dat ze niet als duo op het podium stond was alweer zeven jaar geleden met haar Formation World Tour.

Heel veel informatie heeft de zangeres nog niet losgelaten, zoals ticketprijzen of het moment dat kaartjes in de verkoop zullen gaan. Terwijl je wacht op deze informatie, kun je alvast genieten van haar aankondiging op Instagram:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dubai

Het is een verademing voor fans van Beyoncé dat ze komende zomer op verschillende podia te zien zal zijn. Vorige maand was er wat ophef ontstaan rondom haar enige aangekondigde optreden in Dubai. Veel fans voelde zich in de steek gelaten door de actie en vonden het haaks staan op alles wat haar nieuwe album Renaissance predikt. Nu dat ze daar genoeg geld heeft geharkt, kan ze op wereldtour om door al haar aanbiddende fans te worden bekeken.

Toevoeging: eerder werd bekend gemaakt dat Beyoncé op twee data in de ArenA zou staan, maar nu is 18 juni als datum ingetrokken voor de tour. Er zal dus maar één datum in Nederland zijn om haar te kunnen zien.

Ster advertentie
Ster advertentie