3FM nieuws
NTR

Dit kan je verwachten van Froukje in AFAS Live

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit kan je verwachten van Froukje in AFAS Live

Het moment is nu dan toch echt aangebroken: Froukje’s grootste concert tot nog toe vindt vanavond plaats in AFAS Live. Maar wat kun je verwachten?

Setlist

Hoewel de complete setlist nog onbekend is, kan je natuurlijk verwachten dat haar grootste hits als ‘Ik Wil Dansen’ en ‘Onbezonnen’ terugkomen in de show. Maar, ook voor de meer ‘niche’ nummers is tijdens de show ruimte. In een interview met 3FM-dj Vera Siemons zegt ze hierover: “Ik heb ook wat meer kleine dingen in de set, dat heb ik met de festivalzomer meer achterwege gelaten. We doen ook niet zulke hele grote zalen, nou ja… de AFAS is natuurlijk wel weer een hele grote bak, maar ik denk dat dat wel goed komt. De mensen die hier zijn willen graag luisteren."

Froukje over show in AFAS Live: "Ik denk dat we het aankunnen"

S10

Het nummer dat waarschijnlijk ook een plekje op de setlist zal hebben is ‘Zonder Gezicht’ met S10. Niets is zeker, maar de 'bikini-vriendin' van Froukje is al vaker een vaste podiumgast geweest tijdens Froukje haar shows, dus wellicht zie je haar zaterdag ook terug. Hun nieuwe samenwerking ‘Nooit Meer Spijt’, die officieel nog niet uitgebracht is maar sommige fans wel al live hebben kunnen bewonderen, kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Visuals

Omdat de concertzaal leeg wordt aangeleverd heeft Froukje alle ruimte om na te denken over hoe zij haar show het liefst aangekleed zou willen zien. Zo vertelt Froukje tijdens hetzelfde interview met Vera: “Je huurt zo’n zaal leeg, dus je bouwt eigenlijk van nul die show op. Dat is een proces dat heel erg nieuw voor mij is. Dat je kan bedenken: alles kan, in theorie, en wat kiezen we dan?"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Genoeg ruimte voor iedereen ;)

Froukje heeft fanatieke fans, zo geeft zij ook zelf aan. Via een story op haar Instagram liet ze weten dat er genoeg ruimte is voor iedereen en benadrukte ze dat het niet nodig is, en ook niet prettig, om uren van te voren al in het koude weer op dat ene plekje helemaal vooraan te wachten. Drink dus vooral eerst thuis nog een kopje thee, trek je mooiste Frok merch aan en maak je klaar voor een uitzinnige avond.

Ster advertentie
Ster advertentie