3FM nieuws

Sander spreekt Froukje over haar show in AFAS Live

foto: Emma Potfoto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Sander spreekt Froukje over haar show in AFAS Live

Een spannende ochtend voor zangeres Froukje, vandaag gaan de kaarten voor haar grootste show ooit in de verkoop. In AFAS Live wil ze iedereen gaan laten dansen. 3FM-dj Sander Hoogendoorn spreekt haar in de ochtendshow om te polsen hoe het met de zenuwen voor de verkoop is.

Heel spannend

Met een schorre stem hangt Froukje aan de telefoon, het is dan ook nog vroeg. De zenuwen zijn wel aanwezig. "Ik vind het heel spannend, je weet natuurlijk niet hoe het gaat." Sander heeft er de volste vertrouwen in dat het goed gaat komen met de kaartverkoop.

Sander vraagt zich af of ze al een idee heeft hoe ze dat grote podium gaat opvullen. Er moet nog hard aan gewerkt worden, want er komt van alles bij kijken. AFAS Live huur je leeg, dus zelfs voor de lichten moet worden gezorgd. "Een hele leuke uitdaging, iets wat we nog nooit hebben gedaan."

Froukje heeft ook nog wat leuks voor ons, de eerste twee kaartjes worden namelijk weggegeven in de ochtendshow. Luisteraars zingen hun favoriete Froukje-liedje en daaruit werd een winnaar gekozen. De gelukkige winnaar is Mark en aan zijn enthousiasme heeft het niet gelegen. De kaartverkoop is vandaag om 12:00.

Ster advertentie
Ster advertentie