3FM nieuws

Check hier de videoclip 'Zonder Gezicht' van Froukje en S10

foto: Ruby Dijtfoto: Ruby Dijt
  1. Nieuwschevron right
  2. Check hier de videoclip 'Zonder Gezicht' van Froukje en S10

Afgelopen vrijdag bracht Froukje haar tweede EP genaamd Uitzinnig uit en vandaag werden fans meteen verblijd met een videoclip. Het gaat om de nieuwe single 'Zonder Gezicht' die ze samen met S10 heeft gemaakt.

'Zonder Gezicht'

Vlak voor de lockdown in december 2021 werden fans aangenaam verrast. Tijdens het concert van Froukje in Carré kwam S10 als verrassing het podium opgelopen en begonnen ze samen een nieuw nummer te zingen. Iedereen moest wel wat geduld hebben, want de track genaamd 'Zonder Gezicht' zou pas in het nieuwe jaar worden uitgebracht.

In de tussentijd bleef het gelukkig niet compleet stil, want tijdens Eurosonic Noorderslag zongen ze het nummer voor een tweede keer live. En afgelopen vrijdag is 'Zonder Gezicht' eindelijk officieel uitgebracht en vandaag werd de videoclip gereleased. Volgens S10 gaat het nummer over een liefde van wie je in het moment heel veel kunt houden, maar die je in een later stadium van je leven kwijtraakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Awards

Aanstaande donderdag 24 maart zijn de jaarlijkse 3FM Awards weer. Dit jaar zijn Froukje en S10 allebei genomineerd voor de categorie Beste Artiest. Daarnaast maakt S10 met haar nummer 'Adem Je In' ook kans op de prijs voor Beste Song en samen met Bazart kans op Beste Samenwerking voor 'Onderweg'.

Wil je bij de 3FM Awards aanwezig zijn? Laat dan je stem achter en wie weet maak jij kans op tickets!

Ster advertentie
Ster advertentie