3FM nieuws

Froukje en S10 primeuren nieuw liedje 'Nooit Meer Spijt' op Lowlands

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Froukje en S10 primeuren nieuw liedje 'Nooit Meer Spijt' op Lowlands

Doen ze het gewoon nog een keer? Ze doen het gewoon nóg een keer. Na hun hit 'Zonder Gezicht' primeuren Froukje en S10 op de zondag van Lowlands een tweede samenwerking. Tijdens Froukje's show verschijnt vriendin en collega S10 op het podium voor 'Nooit Meer Spijt'. 3FM-dj Wijnand Speelman spreekt Froukje na haar show over het ontstaan van het nummer.

Froukje en S10, je ziet ze tegenwoordig vaker samen dan alleen. Ze scoren hits, spelen alle festivals plat en gaan beiden een AFAS Live doen. Daarnaast supporten ze elkaar bij iedere stap die ze zetten, show die ze spelen en gaan ze regelmatig samen op vakantie. Hoe fijn moet het zijn om zo'n goede vriendin te vinden waar je hetzelfde leven mee deelt.

Nieuwe samenwerking

Froukje mocht de Bravo-tent op zondag openen en natuurlijk was S10 erbij voor hun hit 'Zonder Gezicht', maar dat was dus niet alles. "Lowlands we hebben een verrassing voor jullie. S10 en ik hebben niet stilgezeten. We zijn weer samen de studio ingegaan en hebben nog een liedje samen gemaakt," laat Froukje op het podium weten. In de vorm van een nieuw liedje 'Nooit Meer Spijt'.

Aan Wijnand vertelt ze erover: "Ik had het refrein in een sessie gemaakt, maar niks meer mee gedaan. Toen is S10 ermee verder gegaan omdat ze het vet vond. Dat vond ik alleen maar fijn omdat het daardoor nog een soort purpose kreeg. En Stien en ik zien elkaar gewoon heel veel dus dat soort dingen gaan dan heel organisch."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie